Takläggning Halmstad

Vi utför takläggning och takomläggning på olika slags fastigheter. Vi arbetar med alla förekommande material och taklutningar. När du väljer nytt takmaterial är det flera faktorer som spelar in: takets lutning, vikt, underhåll och naturligtvis det estetiska. Vi hjälper dig att välja rätt tak.

Till skillnad från flertalet andra takläggare är vi en helhetsentreprenör inom tak. Det innebär att vi ser de projekt vi tar oss an på en övergripande nivå, och att vi också utför samtliga plåtarbeten.

Begär Offert

Hur en takläggning kan se ut hos oss i Halmstad

  • Allt inleds när du tar kontakt med oss för att få en offert. Vi väljer ofta att komma ut på ett hembesök för att mäta upp och inspektera status på det nuvarande taket och huset som ni önskar att vi utför takläggningen på.
  • Därefter ger vi dig ett tydligt och specificerat kostnadsförslag, där alla detaljer är noggrant förklarade. Vi kan också lämna eventuella förslag på tilläggstjänster samt en noggrann tidsplanering.
  • Väljer du att acceptera förslaget är det detta pris som är slutpriset. Med andra ord tillkommer inga dolda kostnader på den slutliga fakturan.
  • När allt arbete är klart ser vi till att städa undan ordentligt efter oss och forslar bort överblivet material.

Förmånligt ROT-avdrag för privatpersoner

När det kommer till takläggning och husrenovering är det bättre att anlita erfarna hantverkare som kan utföra arbetet. På så sätt sparar du tid och energi när saker kanske gått till som du ville.

Våra hantverkare hjälper dig med din takläggning, oavsett projektets omfattning. Privatpersoner kan dessutom använda det förmånliga ROT-avdraget för en prisvärd tjänst från oss. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert, eller om du har frågor om hur vi kan hjälpa dig.

Vill du lägga om ditt tak i Halmstad? Kontakta oss!

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din takläggning eller takomläggning rekommenderar vi dig att kontakta oss för att få en offert. I den framgår vårt pris tydligt, utan dolda avgifter eller konstigheter.

Hör av dig till oss när du söker en seriös takläggare i Halmstad. Vi åtar oss alla typer av takläggningar och takarbeten.

BEGÄR OFFERT